Rafaël Nederland

TETH is onderdeel van Rafaël Nederland. TETH als training center is een lerende organisatie waar christelijke waarden en geloof dagelijks uitgeleefd worden. Deze identiteit willen wij met name in onze houding zichtbaar laten zijn. Het bestuur van TETH leeft vanuit- en de dagelijks betrokken medewerkers handelen in overeenstemming met de christelijke kernwaarden van TETH en de gewenste cultuur. Rafaël Nederland is aangesloten bij Foursquare USA. Zij en TETH hanteren het principe: je kunt (beter) leiding geven mits je zelf onder leiderschap wilt gaan. Voor de stichter Aimee Semple Mc Pherson was Foursquare een intercultureel opleidingscentrum waar mensen vernieuwd en geïnspireerd werden en met kracht verder konden op hun eigen plaats in de samenleving. TETH omarmt mensen uit alle culturen.

Birgitta Perton Training & Coaching

Voor Birgitta vormen cultuur, relaties en projectontwikkeling een rode draad in psychologische dienstverlening. Zij ziet schermen, acteren en creativiteit als middel om ontwikkelingsdoelen te bereiken. Daarmee heeft zij vanaf 1983 ervaringen opgedaan met projecten in scholen, bedrijven, theater, gezondheidszorg, justitie en kerkgemeenschappen. In haar training & coaching staan identiteit en het gereedschap van de acteur centraal. Als Toegepast Psycholoog i.c.m. TETH biedt zij een unieke psychosociale dienstverlening aan individuen en organisaties, in een vorm die het beste bij de aanvrager aansluit.

Maestro’s Klup en Fencing Team Bocholt

Alle schermers van TETH zijn lid van Maestro’s Klup. TETH faciliteert het schermen in Heemskerk & IJmond. Zij stelt de ruimte beschikbaar en een groot deel van het materiaal. Birgitta heeft het schermen in Heemskerk geinitieerd en is de trainer. Rorik Janssen (broer van Birgitta) is oprichter en hoofdtrainer van Maestro’s Klup Nederland en Fencingteam Bochelt. Duitsland. In Nederland zijn meerdere vestigingen van Maestro’s Klup.

Ingwar Perton Art

Ingwar Perton is onderdeel van Galerie Stam, Prinsengracht Amsterdam. Drie dagen in de week is hij daar aan het schilderen. Realistische olieverf schilderijen. In zijn thuis-atelier experimenteer hij met vele verschillende stijlen en materialen. Tevens is Ingwar onderdeel van graffiti kunstenaarsgroep ‘Spatzuiver’. Zij zijn te vinden op grote festivals, events, bedrijfsterreinen, strand… daar waar graffiti als kunst omarmt wordt.

Sportboulevard Heemskerk

Holland Schermen

Sportservice Kennemerland

Sportfair Nederland

Stichting Tabijn

Welschap Welzijn

Pasveer Tekst & Training

Mountains Factory