Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cultural Network

oktober 24 @ 15:30 - 18:00

Op zondag 24 oktober 2021 van 15.30-18.00 uur wordt er weer nieuw leven geblazen in het evenement ´Cultural Network´ van stichting Talenten. In iedere editie stellen wij een bepaalde cultuur centraal, de gasten leren over deze cultuur door het verhaal van een gastspreker, die zij naderhand ook vragen mogen stellen, en zij zullen ook proeven van een lekkernij en/of gerecht die typerend is voor deze cultuur.

Op zondag 24 oktober 2021 staat ‘Spanje’ centraal, met niemand minder dan Jordi Ramon en zijn vrouw Jacqueline, zij stellen zich graag aan u voor:

‘We besloten in mei 2020 om de hele lockdown niet verder af te wachten. We besloten om onze zaken te sluiten. We besloten om alles wat ons zou kunnen tegenhouden weg te doen. We besloten naar Santiago de Compostella te lopen. En al lopende besloten we in Spanje te blijven. Daar besloten we een boek te schrijven. En al schrijvende besloten we dat ons verhaal gehoord moest worden. Ons besluit stond vast. We hebben het boek uitgebracht, en we willen nu zoveel mogelijk mensen bereiken. Deze tijden vragen om mensen die doen, maar deze tijden stimuleren dat niet. Wij doen dat wel. We hebben onszelf gestimuleerd iets te doen dat niet voor de hand lag en dat heeft ons veel gebracht. De tocht naar Santiago, maar uiteindelijk naar onszelf, is een complete ‘gamechanger’ geweest. En nog! Tegen alle verwachtingen in zijn we er nog steeds. Tegen alle verwachtingen in? Nee, dat niet! Wij bedachten iets en deden het. Voor wie ons kent is dat geen onverwachte uitkomst. Maar dat maakte de weg niet minder spannend. Verwacht geen coaching sessie, maar een verhaal van twee mensen die dachten dat ze iets konden doen. DoenDenkers dus!’

Leuke extra: bij dit event kunt u voor €20,- een gesigneerd boek verkrijgen uit handen van de shrijver! 
€0,50 per verkocht boek doneren zij aan stichting Straatkinderen Medellín.

Bij deze editie van Cultural Network vragen we geen entreekosten, enkel servicekosten, om u de kans te bieden dit mooie boek te kunnen kopen. TETH draait echter op giften, donaties en vrijwillig medewerkers. Draagt u ons een warm hart toe? Dan zijn we erg blij met een donatie op IBAN NL85 INGB 0007 9103 92 t.n.v Stichting Talenten. TETH is ANBI erkend. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Ticket inclusief Spaans gerecht (€20,50)

15.30 uur Welkomstdrankje en Spaanse hapjes (inbegrepen)

16.00 uur Lezing ‘DoenDenkers’, door Jordi Ramon

16.30 uur Vragenronde

17.00 uur Borrel (op eigen kosten)

18.00 uur Aan tafel met de schrijvers, onder genot van een vegan of non-vegan Paella (geef uw voorkeur aan in notities bij betaling)

Regulier ticket (€3,-)

15.30 uur Welkomstdrankje en Spaanse hapjes (inbegrepen)

16.00 uur Lezing ‘DoenDenkers’, door Jordi Ramon

16.30 uur Vragenronde

17.00 uur Borrel (op eigen kosten)

Gegevens

Datum:
oktober 24
Tijd:
15:30 - 18:00
Site:
www.teth.nl/cultural-network

Organisator

Stichting Talenten
Telefoon:
0630806772
E-mail:
info@teth.nl
Site:
www.teth.nl

Locatie

Podiumcafé TOOS
Parallelweg 7
Beverwijk, Noord-Holland 1948NK Nederland
Telefoon:
0630806772
Site:
www.teth.nl