Zilla’s Textiel Creaties

Even voorstellen:

Hoi ik ben Zilla. 

Door Creative Network van Stichting Talenten ben ik veel creatieve dingen gaan doen zoals o.a. knuffeltjes en feestslingers naaien. De knuffels zijn los verkrijgbaar en met allerlei presentjes te combineren als cadeau voor een vrolijk- of als bemoediging voor een droevig event.

Ik vind het leuk om mensen blij te maken, vandaar was de naam: Een knuffel van Zilla. Nu maak ik meer producten en is de naam: Zilla’s Textiel Creaties

Goed doel

De opbrengst van mijn creaties komt ten goede van de jongeren die st. Talenten (TETH) begeleidt en ondersteunt in Oeganda. (Info onder st. Talenten)

Ik heb mijn eigen atelier in ‘De Broedmachine’ in Beverwijk. Op afspraak kun je mijn atelier bezoeken. Ik ben er dagelijks. Bel of app daarvoor het nr. van st. Talenten: 06 30806772

Als je komt: We geven je ook graag een rondleiding door- en stellen je voor aan De Broedmachine kunstenaars en ondernemers.

Contact

Facebook account: Zilla’s textiel creaties

Heb je een vraag of verzoek?
Stuur een persoonlijk bericht via

WhatsApp: 06-30806772

of

Stuur een mail naar info@teth.nl

Stichting Talenten, TETH, is ANBI erkend.
Daardoor kun je de kosten overmaken als donatie o.v.v. Zilla’s textiel creaties.

Uw donatie komt ten goede van de ontwikkeling van Zilla haar textiele werkvormen en de opbrengst t.g.v. de jongeren in Oeganda, die door st. Talenten (TETH) begeleidt worden. 

Knuffels

Ik heb er ongeveer 500 op voorraad! 
Deze heb ik op de hand gemaakt, zonder naaimachine.

Slingers

Die kan je bij mij bestellen. Deze maak ik met de naaimachine.

Op dit moment duurt een bestelling ongeveer 1 week (afhankelijk van hoe lang de slinger moet zijn en of er bestellingen lopen).  Je kunt het gebruiken of geven als cadeau voor geboortes tot en met beestachtige feesten en alles er tussen in. De naam van de baby er op, verjaardagslinger met ‘Happy birthday’, ‘congratulations’, een naam…net welke leuke tekst of statement je wilt hebben.

  1. Ook de kleur samenstelling mag je zelf bepalen, dan ga ik op zoek naar vrolijke stofjes. Gangbaar is een slinger van 6 meter, startend met 12 vlaggen ( + meter links en rechts om te bevestigen) v.a. € 36,00. Een slinger van 3 meter is verkrijgbaar v.a. € 30,-

€ 6,00 per extra meter, dat zijn 3 vlaggen per meter.
Elke letter of elke decoratie op een vlag is € 1,00 extr


  1. Doe je bv. Happy Birthday, 13 letters, dan is het totaal € 49,00

Exclusief de verzendkosten.