Welkom bij Maestro’s Klup Beverwijk, IJmond

Laatste Nieuws

Schermlessen

Wekelijkse Schermlessen

De trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 18.30-20.00 uur. 

Kennismakingslessen

Je bent van harte welkom om schermen uit te proberen tijdens de wekelijkse groepstraining voor € 10,-. Proeflessen zijn incl. gebruik van materiaal. 

Strippenkaart

Een strippenkaart voor 6 groepslessen kost € 65,- eenmalig per persoon.
Heb je eerst 1 proefles gedaan en neem je de ‘strippenkaart’ van 6 lessen, dan wordt die op de strippenkaart in mindering gebracht. Dan heb je dus 7 lessen voor € 65,-

 

Kinderfeestje

Schermen als kinderfeest. Leeftijd: 6 t.m. 12 jaar . Datum en tijd op afspraak. Minimaal 6 kinderen, maximaal 12 kinderen. 60 minuten, half uur vooraf aanwezig i.v.m. instructie en materiaal. Kosten incl. materiaal: €175,-

 

Clinic

Voor een clinic t.g.v. uw vriendengroep of organisatie is een gesprek vooraf prettig om uw wensen tegemoet te komen. De kosten zijn afhankelijk van de inrichting van de clinic.

 

Lidmaatschap

Lidmaatschap KNAS (verplicht) per kalenderjaar:
– Jeugd tot 21 jaar € 28,75 + € 12,50 MK adm.
– Volwassen € 57,50 + € 12,50 MK adm.

 

Schermtrainingen, alle leeftijden: 4 termijnen per schooljaar á € 95

 

Aanschaf eigen schermuitrusting

Aanmelden

Meld je aan via bellen, berichtje,
WhatsApp: 06-30806772 
of mail naar birgittaperton@gmail.com

Locatie

Max Sport & Wellness

We maken gebruik van de fitnessruimte en faciliteiten van Max Sport en de aanvullende specialistische kennis van de sportdocenten en personal coaches die bij Max Sport aanwezig zijn. 

Tevens biedt Max Sport & Wellness de schermleden de gelegenheid om met korting deel te nemen aan fitness programma’s en sauna op andere tijden dan het schermen. Ook fysiotherapie en kinder-fitness en diëtiek zijn in huis. Zodoende is jouw trainingsprogramma af te stemmen op jouw doel. Voor ouders die actief willen wachten is de tijd ineens te kort.

 

Max Sport & Wellness
Parallelweg 130
1948NN Beverwijk

Schermen bij Max Sports & Welness

Schermen bij Maestro's KLUP Beverwijk​

Birgitta Perton

Vereniging

Maestro’s Klup Beverwijk, IJmond is één van de locaties van Maestro’s KlupMaestro’s Klup is ook actief in Wageningen, Aalten en Bocholt, Duitsland. De Duitse locatie heet Fencing Team Bocholt. Hoofdtrainer van Maestro’s Klup en 4 locaties is Rorik Janssen.

Trainer

In de IJmond is Birgitta Peron de trainer namens Maestro’s Klup Beverwijk. Birgitta heeft in haar jeugd in Jong Oranje geschermd en is in verschillende leeftijdsklassen Nederlands kampioen geweest op de wapens Floret en Degen.  Tijdens de schermtrainingen wordt er gewerkt aan techniek, conditie en mentaliteit. De cultuur, conflicthantering, assertiviteit, zelfbeheersing en de vele elementen die tijdens schermentrainingen aan de orde komen, dragen bij aan sociale vaardigheid en weerbaarheid in het dagelijks leven.

Samenwerking

Vanuit Maestro’s Klup Beverwijk, IJmond is er sportieve en talent-gerichte samenwerking met de direct omliggende verenigingen HollandSchermen te Alkmaar en Heemstede en SchermCentrumAmsterdam. De schermer staat centraal en wij willen de schermsport positief promoten.