Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van TETH. De basis van de nieuwe website is klaar om gezien te mogen worden. Hierop willen we verder bouwen aan een vrolijke presentatie van wat er onder TETH gebeurt. We wensen u veel lees en kijk plezier en voor tips en tops staan we open. 

Wat is nu precies TETH? TETH begon 20 jaren terug als st. Talenten. De websites kwamen en domein Talenten bleek bezet. TETH, een afkorting van Talenten Educatief Theater, werd de website- en roepnaam. 20 jaren ontwikkeling van st. Talenten, de wetgeving m.b.t. welke rechtsvormen voor welke activiteiten en nu de wet op privacy, maken dat we duidelijk moeten onderscheiden wie nu wat is, doet en verantwoordelijk is waarvoor. We wilden de bekende roepnaam TETH graag behouden. Het is gelukt, het is geen afkorting meer: Het woord TETH op zich betekent in meerdere talen en culturen: Goedheid; Incredibly good in making points. TETH’s doelstellingen op het lijf geschreven. TETH is de verzameling van 3 autonome organisaties die op de werkvloer verstrengeld zijn: st. Talenten, schermvereniging Maestro’s Klup locatie Beverwijk, IJmond en Birgitta Perton Psychologie en sportdocent.

Twee verhuizingen van dorp naar stad Na 20 mooie jaren in het dorp Heemskerk zijn st. Talenten en Maestro’s Klup deze zomer verhuisd naar de stad Beverwijk. St. Talenten bouwt, met hulp, het atelier  ‘Zilla’s Textiel Creaties’ in De Broedmachine op Parallelweg nr. 7. Een plek bij uitstek om verder te gaan om jongeren hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen op creatief, kunstzinnig en ondernemend gebied. Maestro’s Klup start, na al 10 jaar actief te zijn onder het dak bij TETH, op 11 sept. 2018 het schermen op Parallelweg 130 bij Max Sport & Wellness. Beiden een onderkomen dat beter aan ieders doel voldoet en toch close genoeg.

Met schermen is het doel om: een boost aan nieuwe deelnemers vanuit alle leeftijden en culturen te werven; extra schermdocenten/begeleiders te werven en op te leiden en een stabiele schermvereniging in de IJmond te funderen. Zowel voor gezellige-, recreatieve- als wedstrijdschermers en zowel voor gelegenheden als wekelijkse activiteit.

🙂